Замінування багатоповерхівки у Кіровограді

Серпень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1165 | Коментарі: 0

Через невдалий жарт над колишніми сусідами – кримінальна відповідальність

В місті Кіровограді працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області встановили особу громадянина, який повідомив про замінування житлового будинку. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області
Пригода сталася опівночі. До міліції зателефонував чоловік, який назвав своє ім’я. Він розповів про те, що в дев’ятиповерховому будинку, який розташований у центрі міста, закладено вибухівку.
На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки, працівники інших зацікавлених служб та відомств.
Як виявилося, за вказаною адресою розташований приватний одноповерховий будинок, де проживає приватний підприємець з родиною.
Обстеживши приміщення, правоохоронці з’ясували, що вибухові пристрої в ньому відсутні, і його мешканці можуть почувати себе у безпеці.
По факту неправдивого повідомлення про замінування працівники міліції порушили карну справу за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) та розпочали пошуки підозрюваного.
Днями, правоохоронці встановили особу «горе-підривника». Ним виявився 20-річний мешканець обласного центру.
Історії про замінування, в житті хлопця передувала й інша пригода.
В дев’ятиповерхівці, що знаходилася на тій самій вулиці, тільки за іншим номером будинку, він раніше мав квартиру. Після того, як житлову площу було продано, у підозрюваного виникли сумніви в тому, що оборудка відбулася на його користь…
Назвавшись чужим ім’ям, та, повідомивши про замінування, хлопець у такий дивний спосіб вирішив пожартувати над колишніми сусідами та новим власником. Однак перебуваючи на підпитку, не зміг пригадати точно номер будинку… Тож, опівночі «піднялися» зовсім не ті, кого планували налякати(!)
В даний час чоловік пояснює мотиви свого вчинку слідчим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool