Залізничники спростовують інформацію щодо участі в акції біля колій станції Одеса-Головна

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Одеські залізничники стурбовані провокаційною акцією, яку 16 листопада влаштував один із політичних рухів біля під’їзної колії неподалік станції Одеса-Головна. Залізничники участі в цій акції не брали, організатори акції поширили неправдиву інформацію та неправдиві дані про стан справ у галузі.

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» заперечує причетність працівників компанії до участі в зазначеному заході, який 16 листопада провели представники місцевих громадських та політичних організацій.

Об’єкти залізничної інфраструктури організатори використали як фон для «яскравих» фотографій та відео. Прикриваючись стурбованістю про подальшу долю галузі, спікери акції насправді продемонстрували необізнаність у питаннях виплати заробітної плати працівникам, технічного оснащення та інших.

Залізничники підтримують план розвитку ПАТ «Укрзалізниця» запропонований правлінням компанії і не потребують втручань сторонніх організацій у корпоративне життя товариства. Не актуальні гасла учасників акції про скорочення працівників. У 2016 році регіональна філія «Одеська залізниця» не звільняла працівників, а навпаки прийняла на роботу понад 3,3 тис. осіб і далі потребує поповнення штату робітничих професій.

Таким чином, керівництво регіональної філії «Одеська залізниця» розцінює дії учасників цього заходу як замовну провокацію з метою дискредитації трудового колективу ПАТ «Укрзалізниця» та дестабілізації ситуації в регіоні, що є спробою привернути увагу ЗМІ до маргінальних політичних рухів. Подібні політичні акції, як правило, спрямовані на власний самопіар політичних сил, відпрацювання замовлення і не мають нічого спільного зі справжнім відстоюванням позиції галузі чи захисту інтересів її працівників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool