Залишена увімкненою праска стала причиною пожежі (ФОТО)

Вересень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

20-го вересня о 13:45 до служби «101» м. Кіровограда надійшла інформація про пожежу у квартирі на третьому поверсі житлової п’ятиповерхівки у селищі Новому. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

 Пожежу виявив сусід, який викликав рятувальників та повідомив про нещастя власницю помешкання. Жінка прибігла з роботи та кинулася підручними засобами гасити полум’я.
На місце події виїхало три відділення рятувальників. Коли вогнеборці прибули на місце події, хазяйка квартири вже сама потребувала допомоги: у нерівній боротьбі з вогнем вона отримала серйозні опіки. Жінку госпіталізовано до обласної лікарні. Наразі постраждала з опіками ІІ-ІІІ ступеня перебуває у реанімації. Причиною пожежі стала залишена увімкненою праска.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool