Закарпатська область: викид суміші природного газу та азоту

Листопад 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

О 18 год. 17 листопада у полі поблизу с. Руські Комарівці Ужгородського району під час буріння газової свердловини ТОВ “Тиса-Газ” сталася розгерметизація і викид суміші природного газу та азоту в атмосферу.

 Жертв, постраждалих та загрози навколишньому середовищу немає. О 5 год. 18 листопада аварію ліквідовано шляхом перекриття засувки. Проводяться роботи по заповненню свердловини буровим розчином. До аварійно-відновлювальних робіт залучено 10 од. техніки та 50 чол. особового складу, а саме: від ДСНС - 6 од. техники та 22 чол. особового складу; НАК “Нафтогаз України” 2 од. техники та 8 чол. особового складу; МВС - 2 од. техники та 20 чол. особового складу. На місці події працює оперативна група Управління ДСНС України у Закарпатській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool