Заборгованість по зарплатам складає 4711,9 тис. грн

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

25 квітня відбулось засідання районної робочої групи з питань легалізації і своєчасності виплати заробітної плати, зайнятості населення, погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.

На засідання запрошено 35 керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців Кіровського району м. Кіровограда. З`явилися на засідання 18 керівників.
Розглянуто питання щодо виконання доручень Уряду щодо легалізації зайнятості населення і детінізації заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці і погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.
Заборгованість станом на 24.04.2012 року складає 4711,9 тис. грн.
Керівникам підприємств та фізичним особам-підприємцям надано рекомендації щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, легалізації заробітної плати і дотримання законодавства про оплату праці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool