Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам м.Кіровограда на 1 травня 2012 року

Травень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Загальна сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств, установ, організацій м.Кіровограда (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств і у фізичних осіб-підприємців) упродовж квітня 2012 р. зменшилася на 0,6% і на 1 травня 2012 р. становила 7,7 млн.грн. або 18% загальної суми боргу працівникам області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Економічно активні підприємства заборгували своїм працівникам 4 млн.грн., що складало 52,1% загальної суми боргу по місту.
Упродовж квітня 2012р. кількість працівників міста, які вчасно не отримали заробітну плату, зменшилася на 0,4% і на 1 травня 2012 р. становила 1,2 тис. осіб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool