За якою формою та в які терміни подавати звітність про землю?

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Для земельного податку та орендної плати передбачено одну й ту саму форму звітності, яку затверджено наказом ДПА України від 24.12.2010 р. №1015.

Граничний термін подання річної податкової декларації на 2014 рік – 20 лютого 2014 року.
Все більше суб’єктів господарювання користуються такою послугою, як подання звітності через Інтернет. Суб’єкти господарювання, які вже подають звіти електронною поштою, переконалися в зручності такого сервісу.
Шановні платники податків та зборів – подавайте звіти у електронній формі!

У які терміни необхідно сплачувати плату за землю?

Податкове зобов’язання щодо плати за землю, визначене у податковій декларації на поточний рік, сплачується рівними частками власниками та землекористувачами земельних ділянок за місцезнаходженням земельної ділянки за податковий період, який дорівнює календарному місяцю, щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool