За втручання прокуратури Кіровоградщини поновлено на роботі незаконно звільненого військовослужбовця

Липень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Прокуратурою Добровеличківського району проведено перевірку дотримання вимог Кодексу законів про працю, Законів України «Про військовий обов’язок та військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» в діяльності суб’єктів господарювання, працівників яких було призвано на військову службу у зв’язку з мобілізацією.

Під час перевірки встановлено, що одного із працівників, призваних для проходження військової служби під час мобілізації, було звільнено з роботи, заходів для збереження за ним посади, середнього заробітку роботодавцем не вжито.
На усунення порушень директору приватного підприємства внесено подання, результатом розгляду якого стало скасування наказу про звільнення мобілізованого та поновлення його на посаді.
Окрім того, за час вимушеної відсутності на роботі впродовж чотирьох місяців громадянину нараховано та виплачено середній заробіток в загальній сумі 5700 грн.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool