За вбивство і крадіжку -15 років

Вересень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Колегія суддів апеляційного суду Кіровоградської області винесла вирок по кримінальній справі, порушеній за вбивство і крадіжку відносно кіровоградця, 1985 року народження. Чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Обидва злочини були скоєнні у 2009 році. Засуджений працював тоді таксистом. Одного з літніх вечорів таксі замовило подружжя, водій відвіз їх на вказане місце. Не дочекавшись поки від’їде авто, чоловік з дружиною почали вживати алкогольні напої. Вже тоді таксист оцінив ситуацію і відзначив, що у подружжя було чимало золотих прикрас, та вирішив згодом повернутись. План зловмисника спрацював. Його нетверезі клієнти спали просто на вулиці. Він зняв з потерпілих усі золоті вироби, заволодів фотоапаратом, телефоном та грошима. Збитки оцінені у більш як 53 тисячі гривень.
Вбивство засуджений скоїв пізніше, у листопаді того ж року. З квітня у його найманій квартирі проживав старенький сусід зі своєю 45-річною донькою. Річ у тім, що у пенсіонера померла донька, з якою він проживав раніше. А оскільки старенький потребував постійного догляду, тому забрати його до себе вирішила молодша донька. Вони продали квартиру і тимчасово мешкали до свого виїзду в іншу країну у сусідів. Там крім засудженого проживали його дружина з двома дітьми та мати зі співмешканцем.
Господарі почали помічати, що в них зникають гроші та одяг. Усі підозри впали на квартирантку. Тоді засуджений вирішив провчити жінку, а враховуючи те, що жити їй із батьком ніде та й грошей у них немає, чоловік був впевнений, що для нього все минеться безкарно. Близько тижня злочинець катував свою жертву. Жінка померла від численних травм, переломів, колотих та різаних ран, опіків. Щоб позбутись мертвої квартирантки, господар обманом залучив до цього свого знайомого. Вони винесли тіло у лісосмугу.
Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС в області затримали зловмисника. Порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому) та п. 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).
Колегією суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Кіровоградської області розглянуто апеляцію і винесено вирок: 15 років позбавлення волі. Окрім того, згідно із судовим рішенням засуджений має відшкодувати понад 53 тисячі гривень потерпілим, відносно яких було скоєно крадіжку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool