За побажаннями клієнтів ПриватБанк змінив графік роботи відділення у смт. Онуфріївка

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Кожному приємно, коли враховують його побажання чи скарги, коли є зворотній зв’язок від установи. Тому ПриватБанк прийшов назустріч жителям смт. Онуфріївка, які звернулись до ПриватБанку з проханням про зміну графіка роботи відділення у селищі.

“Графік роботи відділення у Онуфріївці був як і в місті - з 8.30 до 17.30. Та нам він був не зовсім до вподоби, - розповідає Роман Гнітько, житель смтОнуфріївка Кіровоградської області. - Ми живемо у сільській місцевості, звикли прокидатись рано і зранння, до роботи, повиконувати усі справи, в тому числі і фінансові. Тому і звернулись з проханням змінити графік роботи та відкривати відділення о 08.00 ранку. Тепер по дорозі на роботу можна усі свої банківські питання вирішити і не думати увесь день, як знайти хвилинку та забігти до відділення”.

“Ми розуміємо, що найважливіше у нашому бізнесі - це клієнт, - розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому ми усвідомлюємо, наскільки цінними для нас є прохання, побажання та навіть критика клієнта. Ніяка похвала не допоможе нам стати кращими так, як це зробить критика. Для нас немає дрібниць, усе - від зовнішнього виду співробітників до графіку роботи відділення має значення. Досконалості немає меж”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool