За оцінкою МНС пожежно-рятувальна служба Кіровоградської області серед кращих в державі

Березень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 1

Зусилля підрозділів МНС України спрямовані на виконання першочергових завдань та заходів щодо підвищення якості життя людей і, відповідно, підвищення боєздатності підрозділів, попередження виникнення надзвичайних подій і ситуацій техногенного та природного характеру, зміцнення матеріально-технічної бази служби. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Завдяки наполегливій, цілеспрямованій роботі й сумлінному виконанню службових обов’язків колективом пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградщини завдання, поставлені у минулому році, виконано у повному обсязі. Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Іванович Балога за підсумками роботи територіальних підсистем Єдиної державної системи цивільного захисту оголосив подяку начальнику Територіального управління МНС у Кіровоградській області генерал-майору служби цивільного захисту Віктору Федорчаку за ефективну організацію роботи у сфері цивільного захисту у 2011 році. Відповідно, Перехідний вимпел за високі показники в роботі, отриманий управлінням у минулому році, залишається у підрозділі.

Належне забезпечення цивільного захисту населення і території Кіровоградщини від екологічних та техногенних катастроф, а також високий рівень проведення у минулому році масштабних триденних командно-штабних навчань, змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту та всеукраїнських зборів керівників навчально-методичних установ МНС України, введення до експлуатації будівель СДПЧ-1 міста Кіровограда та медичного центру – це ті основні досягнення колективу управління МНС, які дозволили підрозділу залишитися серед кращих.
Перехідний вимпел зобов’язує надалі тримати позиції: серед пріоритетних напрямків діяльності на 2012 рік - подальше підвищення боєздатності та рівня професійної майстерності особового складу підпорядкованих підрозділів, забезпечення належного протипожежного захисту та техногенної безпеки на Кіровоградщині, створення в області Служби 112 та подальше вдосконалення матеріально-технічної бази служби.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool