На дорогах Кіровоградщини тривають санітарні заходи (ФОТО)

Липень 24, 2024 | Новини | Переглядів: 184 | Коментарі: 0

В рамках експлуатаційного утримання на автомобільних дорогах державного значення тривають санітарні заходи та заходи з підвищення безпеки руху

Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області.

Зокрема, Служба поновлює горизонтальну розмітку на дорогах з найвищою інтенсивністю руху транспорту. Вже нанесено 237 км поздовжніх ліній, а також 129,6 м2 пішохідних переходів.

Також підрядні організації на замовлення Служби відновлення приводять до санітарного стану узбіччя доріг та майданчики відпочинку. Косять на узбіччях різнотрав’я, збирають сміття та вивозять його з придорожніх смітників.

Паралельно відновлюють або замінюють сигнальні стовпчики, бар’єрне огородження, дорожні знаки.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення фінансування дорожньої галузі практично припинилося, забезпечуючи лише основні заходи з експлуатації мінімальними обсягами. Тож вкотре звертаємося до водіїв з проханням не смітити та не псувати державне майно. 

На дорогах Кіровоградщини тривають санітарні заходи (ФОТО)

На дорогах Кіровоградщини тривають санітарні заходи (ФОТО)

На дорогах Кіровоградщини тривають санітарні заходи (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool