За незаконний продаж та зберігання піротехніки передбачено адміністративну відповідальність

Грудень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 5374 | Коментарі: 0

Друга половина грудня – передсвятковий період та особливо гаряча пора для працівників міліції. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Вже кілька тижнів правоохоронці вживають посилених заходів щодо виявлення фактів незаконного використання та торгівлі піротехнічними засобами, а також виявлення осіб, які займаються знищенням зелених насаджень та незаконною їх реалізацією.

У ході проведення відпрацювань працівники органів внутрішніх справ області перевірили 17 суб’єктів господарювання, які мають ліцензію на здійснення відповідної діяльності, і близько 140 ринків та інших місць можливої реалізації піротехнічної продукції.
У результаті правоохоронці задокументували 9 фактів торгівлі піротехнічними засобами без ліцензії, за якими було складено адміністративні протоколи згідно ст. 195-6 КУпАП. Із незаконного обігу вилучено понад 160 кілограмів піротехніки.
Крім того, у одному із торговельних закладів у Маловисківському районі працівники міліції виявили факт порушення Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів. 67 найменувань піротехнічних засобів вагою близько 300 кілограмів, які зберігалися у невстановленому місці, було вилучено. За цим фактом складено адміністративні матеріали.
Правоохоронці вкотре нагадують: діяльність, пов’язана з виготовленням та торгівлею піротехнічними засобами, підлягає ліцензуванню, а продаж піротехніки на ринках заборонено. За порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних виробів передбачено адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу від тридцяти п’яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехніки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool