За невиплату заробітної плати стосовно директора порушено кримінальну справу

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

Погашення заборгованості з заробітної плати на підприємствах та установах різної форми власності лишається важливим напрямком діяльності органів прокуратури Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, прокурором Долинського району стосовно директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю порушено кримінальну справу за ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України за фактом безпідставної невиплати заробітної плати працівникам очолюваного ним ТОВ. Маючи реальну можливість розрахуватися з своїми працівниками (перевірка засвідчила наявність обігових коштів на рахунках товариства) безпідставно не виплачував заробітну плату працівникам протягом листопада-грудня 2011року. Заборгованість складає близько 24 тис. грн.. 

Наразі проводиться досудове слідство.
Нагадаємо, що з початку року органами прокуратури області за фактами невиплати заробітної плати своїм працівникам відносно керівників підприємств вже порушено чотири кримінальні справи.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool