За місяць жителі області здали до ОВС 180 одиниць зброї

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Протягом травня на території Кіровоградщини пройшов місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів в органи внутрішніх справ.

Під час проведення місячника працівники міліції організували перевірки наявності зброї в сім’ях, померлі родичі яких раніше були її власниками. Особливу увагу приділили відпрацюванню територій, де раніше проходили бої Великої Вітчизняної війни, з метою виявлення, вилучення та знешкодження зброї та боєприпасів тих часів.
У результаті вжитих заходів до міськрайвідділів області громадяни добровільно здали 180 одиниць зброї, з яких більше 20 незареєстрованих гладкоствольних рушниць, пістолет Вальтер ПП часів ВВв, мисливський нарізний карабін, утинок мисливської гладкоствольної рушниці, 2 штик-ножі, а також майже 1,5 тисячі набоїв, 17 снарядів часів ВВв та 2 незареєстровані газові пістолети.
У тому числі жителі області здали до ОВС близько 150 мисливських гладкоствольних рушниць, 3 мисливських карабіни, 50 спеціальних засобів для відстрілу набоїв, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, та 6 пристроїв для відстрілу гумових куль, які раніше були зареєстровані, але зараз непридатні для подальшого використання.
У зв’язку із добровільною здачею вогнепальної зброї та боєприпасів, 4 осіб не було притягнуто до кримінальної відповідальності.
Найбільше зброї до органів внутрішніх справ регіону здали жителі обласного центру, Кіровоградського, Гайворонського, Новоархангельського та Світловодського районів.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool