За минулу добу на Кіровоградщині виникло 2 пожежі

Грудень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

24 грудня о 08:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Маловисківське шосе с. Грузьке Кропивницького району.

Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 15 м2 відходів зернових культур в одноповерховій складській будівлі. Рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький об 11:20 локалізували та о 14:13 ліквідували пожежу. До гасіння залучалось 13 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.
О 09:38 стало відомо про пожежу 16 м2 домашніх речей та побутових приладів в одноповерховому приватному житловому будинку по вул. Джерельній с. Павлівка Світловодського району. Бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ о 10:20 локалізували та о 12:09 ліквідували пожежу.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool