За кошти ДФРР у 2018 році на Кіровоградщині буде реалізовано дев'ять регіональних проектів

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

Область отримає 108 мільйонів гривень з Державного бюджету на реалізацію проектів, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку. Про це на апаратній нараді повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Прийняте відповідне урядове розпорядження дає можливість розпочинати використовувати кошти Державного фонду регіонального розвитку для реалізації регіональних проектів", - зазначив очільник області.

Серед найбільш знакових Сергій Кузьменко назвав школу у Побузькому (Голованівський район), дитячий садок “Зернятко” (м. Новоукраїнка), школу у Новій Празі (Олександрійський район), груповий водопровід у Долинській, завершення реконструкції міського будинку культури у Олександрії та дороги в обхід м. Світловодська.

Голова облдержадміністрації доручив своєму першому заступнику Сергію Коваленку, а також керівнику управління капітального будівництва ОДА проконтролювати графіки виконання запланованих будівельних робіт.

"Маємо іще 5 місяців сприятливих погодних умов, щоб виконати всі плани і завдання, які ми на себе брали і на які сьогодні Уряд України виділив кошти" , - підкреслив він.

Сергій Кузьменко наголосив на тому, що кожен голова території, де реалізуються такі проекти, несе персональну відповідальність за темпи роботи будівельників. До переліку об'єктів, що реалізовуватимуться за кошти ДФРР входять також наступні проекти: реконструкція обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву — 2 (м. Кропивницький), капітальний ремонт дитячого садочку “Сонечко” (с. Жовтневе, Устинівський район), капітальний ремонт операційного блоку Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool