На Кіровоградщині у приватному секторі виникло три пожежі (ФОТО)

Серпень 31, 2024 | Новини | Переглядів: 134 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби особовий склад Кіровоградського гарнізону ДСНС тричі залучався на гасіння пожеж у приватному житловому секторі.

Так, 30 серпня о 12:04 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Б. Хмельницького с. Новогригорівка Смолінської громади Новоукраїнського району. Там виникла пожежа 80 м2 господарчих споруд на території приватного домоволодіння.

На Кіровоградщині у приватному секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у приватному секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у приватному секторі виникло три пожежі (ФОТО)

О 14:39 її було ліквідовано силами маловисківського підрозділу ДСНС та підрозділом місцевої пожежної охорони громади смт Смоліне.

О 16:48 гайворонські рятувальники залучались на гасіння пожежі 30 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Центральній с. Червоне Гайворонської громади Голованівського району, яка о 18:00 була ліквідована.

О 19:50 Службою порятунку отримано повідомлення про те, що горить 50 м2 господарчої споруди на вул. Коцюбинського с. Головківка Олександрійської громади Олександрійського району. Вогнеборці місцевого підрозділу о 21:00 загасили пожежу.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool