За 7 місяців 2014 року Одеські залізничники відремонтували понад 174 км колії

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

За 7 місяців поточного року колійники Одеської залізниці оздоровили різними видами ремонту 174,3 км колії. У тому числі виконання середнього ремонту колії становить 52,13 км, капітального ремонту – 16,35 км колії.

Комплексно-оздоровчим ремонтом відремонтовано 47,1 км колії. Також на нові було замінено 15 комплектів стрілочних переводів та ще 47 комплектів відремонтовано середнім ремонтом, що на 67% більше запланованого.
Основну роботу було виконано по реконструкції непарної колії перегону Корсунь – Городище з укладкою безстикової колії довжиною 10,3 км.
Також було підвищено швидкість руху поїздів на 28,2 км: зокрема, на ділянці Вапнярка – Одеса на 14,6 км, на ділянці Херсон – Миколаїв на 11,5 км.
Колійники Одеської залізниці стурбовані існуванням певних проблем з централізованим постачанням матеріалів для проведення ремонту верхньої будови колії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool