За 6 місяців 2013 року Одеські залізничники оздоровили майже 286 км колії

Липень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

За 6 місяців поточного року колійники Одеської залізниці оздоровили різними видами ремонту майже 286 км колії. Сприятливі погодні умови та працелюбність працівників дистанцій колії та колійних машинних станцій даються в знаки.

Гарною традицією вже стало перевиконання планових завдань, зокрема із запланованих 35 км модернізації колії станом на 1 липня вже виконано 45,5 км. Це стосується і середнього ремонту колії – із запланованих 60 км вже виконано 106,5 км.
Також вдвічі перевищує заплановане проведення капітального ремонту – 50 км колії. Комплексно-оздоровчим ремонтом відремонтовано 57 км колії. Також на нові було замінено 25 комплектів стрілочних переводів та ще 84 комплекти відремонтовано середнім ремонтом.
Масштабний обсяг робіт виконано на напрямку Миронівка – П’ятихатки, де було модернізовано 21,4 км колії та відремонтовано середнім ремонтом майже 27 км, а також на напрямку Вапнярка – Одеса, де модернізували 15,4 км та відремонтували середнім ремонтом 5 км колії. На напрямку Вапнярка – Одеса роботи тривають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool