За 6 місяців 2012 року одеські залізничники оздоровили майже 330 км колії

Липень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Упродовж першого півріччя 2012 року одеські залізничники оздоровили майже 330 км колії. Зокрема, модернізовано 117,5 км колії, капітально відремонтовано 44 км колії, середнім ремонтом – 78 км колії, виконано комплексно-оздоровчий ремонт на 90 км. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

Крім того, замінено на нові 96 комплектів стрілочних переводів, з них на залізобетонних брусах — 77 комплектів та відремонтовано середнім ремонтом 33 комплекти стрілочних переводів.
Наймасштабніші роботи проходили на дільниці Помічна – Чорноліська. У літній період основні ремонтні роботи проходять на дільницях П’ятихатки – Знам’янка та Одеса – Колосівка.
Виконання комплексу даних робіт дозволило підвищити швидкість руху поїздів на 165 км головних колій та 7,5 км приймально-відправних колій на п’яти станціях.
Постійне проведення ремонту і модернізації колії підвищує безпеку руху, плавність ходу поїздів, а також сприяє підвищенню швидкості руху на відремонтованих дільницях до максимально можливої при існуючому технічному оснащенні. Всього у 2012 році буде модернізовано 181 км колії, що в сім разів перевищує минулорічний план з модернізації колії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool