За 2013 рік працівники Котовського експлуатаційного вагонного депо підготували під навантаження понад 22 тис. вагонів

Березень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

За 2013 рік працівники Котовського експлуатаційного вагонного депо Одеської залізниці підготували під навантаження 22 тис. 133 вагони, що на 10,4% перевищує заплановані показники.

Технічне обслуговування вагонів у поїздах на станціях за2013 рік становило 1 тис. 466 вагонів, що перевищує заплановане на 9,2%. Крім того в повному обсязі виконано технічне обслуговування з відчепленням – його проведено для 3 тис. 125 вагонів. У 2013 році продуктивність праці у вагонному експлуатаційному депо збільшилася на 5,2% відносно плану та на 7,7% відносно рівня минулого року. Таким чином динаміка роботи депо позитивна, адже виконані усі планово-економічні показники роботи і спостерігається їх зростання.
Вагонне депо Котовськ має складну експлуатаційну структуру, яка включає пункт технічного обслуговування (ПТО) станції Котовськ, пункт контрольно-технічного обслуговування (ПКТО) станції Роздільна-Сортувальна, Первомайськ-на-Бузі, Вапнярка. Крім того, у структуру вагонного депо входять два пункти міждержавної передачі вагонів (ПМПВ) станції Слобідка та станції Кучурган, через які вантажі курсують у країни близького та дальнього зарубіжжя. Після технічного обслуговування поїздів на зазначених ПТО, ПКТО, ПМПВ гарантовано безупинне прослідування вантажних поїздів на 36-ти дільницях загальною протяжністю більше 7,7 тис. км.
Дільниця Вапнярка – Роздільна, розташована у межах експлуатаційної діяльності вагонного депо Котовськ, є дільницею інтенсивного руху пасажирських поїздів (в середньому 26 пар за добу); працівниками ПТО, ПКТО проводиться їх повне технічне обслуговування та, при необхідності, заміна колісних пар на шляху прямування.
Для забезпечення цеху експлуатації справними запасними частинами та вузлами вагонів, у депо задіяні дільниці з ремонту гальмівних приладів, автозчепів, колісних пар, підсобно-допоміжна дільниця, а протягом 2013 року – атестовані та введені в експлуатацію колісно-роликовий відділення з правом проведення повного обстеження колісних пар та візкове відділення.
Вагонне депо Котовськ атестоване на право виконання ремонту снігоприбиральних машин СДП, СДПМ, СМ-2; складів-забруднювачів СЗ-160-4; вантажних дрезин ДГКу, АГМс, АГМу, мотовозів МПТ-4, МПТ-6. Згідно розроблених технологічних процесів вагонне депо Котовськ виконує ремонт зазначених колійних машин та вантажних дрезин. Протягом минулого року при плані 16 відремонтовано 20 одиниць колійної техніки. На 2014 рік також заплановано ремонт 16 од. колійних машин.
На сьогоднішній день колектив вагонного депо Котовськ становить 355 працівників, з яких 5 осіб протягом 2013 року відзначені почесними нагородами Одеської залізниці, Укрзалізниці, Міністерства інфраструктури України.
Нагадаємо, що трудовий колектив Котовського вагонного експлуатаційного депо Котовськ посів перше місце у Дорожньому змаганні між структурними підрозділами залізниці.

*Довідка
Вагонне депо Котовськ є експлуатаційним вагонним депо, основними функціями якого є технічне обслуговування вантажних та пасажирських вагонів, підготовка вагонів під навантаження, технічне обслуговування з відчепленням вантажних вагонів, виконання ремонту колійної техніки в об’ємі середнього та капітального ремонтів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool