За 11 місяців цього року на переїздах Одеської залізниці з вини водіїв сталося 10 ДТП

Грудень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

За 11 місяців поточного року на переїздах, розташованих у межах Одеської залізниці, зафіксовано 10 випадків дорожньо-транспортних пригод (за аналогічний період минулого року – 14).

З них чотири випадки ДТП трапилися в межах Одеської області, три – у Черкаській, два – в Миколаївській та один випадок в Кіровоградській області. У результаті трьох випадків було травмовано чотири людини, одна з них дитина. Також зафіксовано два випадки, коли водії зникали з місця події залишивши свій автомобіль. Причинами ДТП є грубі порушення Правил дорожнього руху, поспішність і необачність водіїв автотранспортних засобів.
Залізничні переїзди - це місця підвищеної небезпеки. Дорожньо-транспортні події на залізничних переїздах за своїми наслідками наближаються до катастроф, оскільки можуть призвести до великої кількості постраждалих, пошкодження транспортних засобів, значних матеріальних збитків через тимчасове припинення руху на окремих дільницях залізниці.
Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям! Помилки при керуванні на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу, тому особиста відповідальність водія та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливими!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool