За 11 місяців до бюджету м.Кіровограда сплачено понад 50 млн. грн. єдиного податку

Грудень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Протягом січня-листопада поточного року платники податків м.Кіровограда які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджету 50,5 млн. грн. єдиного податку.

 Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 120,4 відс. У 2013 року «спрощенці» спрямували до бюджету 41,9 млн. грн.
Переважну більшість сплаченої суми складають надходження від фізичних осіб-підприємців. За вказаний період від цієї категорії платників бюджет отримав 40,2 млн. грн., що на 121,3 відс. більше відповідного показника минулого року. Протягом січня – листопада 2013 року надходження від фізосіб-«спрощенців» склали 33,2 млн. грн..
Від діяльності юридичних осіб, які перебуваються на спрощеній системі, бюджет отримав понад 10,2 млн. грн. Це на 116,9 відс. більше відповідного періоду минулого року, у 2013 році надходження складали 8,8 млн. гривень.

 

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool