За 11 місяців 2014 року працівниками воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрито майже сотню крадіжок

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

За 11 місяців поточного року особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрито 97 випадків крадіжок на загальну суму 164 тис. 079 грн., та затримано 150 чол.

З них 12 випадків крадіжок вантажів на суму 22 тис. 744 грн. та 86 випадків крадіжок матеріальних цінностей на суму 141 тис. 687 грн.
Найбільше потерпає від розкрадачів колійне господарство – 58 випадків на суму 54 тис. грн., а також вагонне господарство – 8 випадків на суму 19 тис. грн., господарство сигналізації та зв’язку – 6 випадків на суму 7 тис. грн. та господарство енергопостачання – 1 випадок на суму 5 тис. грн., тощо. По випадках крадіжок розпочато 99 кримінальних проваджень.
Крім того, особовим складом воєнізованої охорони сумісно із співробітниками транспортної міліції протягом 11 місяців 2014 року проводилась активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 162 пункти. Діяльність 5-ти пунктів була припинена, з яких у 2-х пунктах було вилучено майно залізниці. Проти власників пунктів приймання металобрухту порушені кримінальні провадження. Ведеться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool