За 11 місяців 2014 року працівниками воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрито майже сотню крадіжок

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

За 11 місяців поточного року особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрито 97 випадків крадіжок на загальну суму 164 тис. 079 грн., та затримано 150 чол.

З них 12 випадків крадіжок вантажів на суму 22 тис. 744 грн. та 86 випадків крадіжок матеріальних цінностей на суму 141 тис. 687 грн.
Найбільше потерпає від розкрадачів колійне господарство – 58 випадків на суму 54 тис. грн., а також вагонне господарство – 8 випадків на суму 19 тис. грн., господарство сигналізації та зв’язку – 6 випадків на суму 7 тис. грн. та господарство енергопостачання – 1 випадок на суму 5 тис. грн., тощо. По випадках крадіжок розпочато 99 кримінальних проваджень.
Крім того, особовим складом воєнізованої охорони сумісно із співробітниками транспортної міліції протягом 11 місяців 2014 року проводилась активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 162 пункти. Діяльність 5-ти пунктів була припинена, з яких у 2-х пунктах було вилучено майно залізниці. Проти власників пунктів приймання металобрухту порушені кримінальні провадження. Ведеться слідство.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool