З початку війни з Кіровоградщини виїхали або евакуювали за межі України 357 дітей

Травень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

За межі України 357 дітей дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

- Ми змушені були діяти таким чином щоб гарантовано забезпечити життя і здоров'я дітей, якими опікується держава, - наголошує начальник управління служби у справах дітей Кіровоградської ОВА Наталія Чернявська.

Усі діти перебувають у комфортних умовах у країнах Європейського Союзу. Найбільше – у Польщі. Кордон вони перетинали у супроводі супроводжуючих осіб, уповноваженими адміністраціями закладів, у яких вони виховувалися, у супроводі законних представників або осіб, ними уповноваженими, повідомила вона.

Наталія Чернявська також наголосила, що працівники служби у справах дітей ОВА постійно на зв'язку із уповноваженими. – Ми очікуємо на хороші новини і тоді усі наші діти повернуться додому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool