З початку року співробітники податкової міліції Кіровоградщини викрили 87 злочинів економічної спрямованості

Листопад 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Із них 76 злочинів або 87,4 відсотка, є тяжкими та особливо тяжкими. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання викрито 30 злочинів за ухилення від сплати до бюджету податків та платежів, 26 з яких – в особливо великих розмірах.
Виявлено 65 фактів необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ з бюджету, за наслідками перевірок порушено 9 кримінальних справ за ст.191 Кримінального кодексу України.
Протягом січня-жовтня нинішнього року за матеріалами підрозділів податкової міліції області порушено 11 кримінальних справ за ознаками злочинів, передбачених ст. 209 Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання за легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом. Також за цей період викрито діяльність 24 суб’єктів господарювання, які мають ознаки фіктивності, та 2 „конвертацій них” центрів.
З початку року виявлено 8 злочинів за фактами незаконного виготовлення та реалізації підакцизних товарів. Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 7,4 млн. грн. Припинено діяльність 14 підпільних виробництв, із яких 5 – по незаконному виготовленню підакцизних товарів.
Протягом десяти місяців поточного року за результатами оперативного супроводу розслідування кримінальних справ закінчено провадженням та направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальні справи по 47 злочинах, у тому числі 35 тяжких та особливо тяжких.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool