З початку року платники податків Кіровоградщини перерахували до бюджетів усіх рівнів 1 млрд. 871 млн. грн.

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

На цьому під час прес-конференції наголосив голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко. За його словами, прогнозні завдання надходжень до зведеного бюджету виконано на 106,7%. До нього надійшло на 329,8 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді попереднього року.

Такого результату вдалося досягти за рахунок надходження основних бюджетоформуючих платежів, які є одночасно й дотаційноформуючими. Так, протягом цього часу державна скарбниця отримала 205,7 млн. грн. податку на прибуток підприємств, 349,1 млн. грн. податку на додану вартість та 13,9 млн. грн. акцизного податку.
Протягом січня-жовтня 2012 року спостерігається позитивна динаміка надходжень до місцевого бюджету, які склали 1 млрд. 235 млн. грн. податків і зборів, або 110,7 відс. до доведеного завдання. Це на 229,8 млн. грн. більше, ніж протягом відповідного періоду 2011 року.
Проведений аналіз свідчить, що збільшення надходжень місцевих бюджетів відбулося за рахунок надходження податку на доходи фізичних осіб – вони склали 892,3 млн. грн., додатково надійшло 127,2 цього платежу млн. грн. та плати за землю – зібрано 200,6 млн. грн., додатково – 56,4 млн. грн.
Голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко запевнив присутніх, що рубіж у 2 млрд. грн. податків вперше за історію незалежності буде подолано за результатами роботи протягом 11 місяців, а не року в цілому, як планувалося раніше.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool