З початку року платникам Кіровограда відшкодовано ПДВ понад 229 млн. гривень

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Протягом січня – березня 2015 року платникам м.Кіровограда відшкодовано 229443,2 тис. грн. податку на додану вартість, з них за процедурою автоматичного відшкодування – 218293,8 тис. грн.

Слід відзначити, що з початку року відшкодовано ПДВ на 15333,2 тис. грн. більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Загалом, автоматичне відшкодування ПДВ отримали 6 суб’єктів господарювання.
Нагадуємо, що з 01.01.2015 року затверджені додаткові критерії в механізмі автоматичного бюджетного відшкодування податку на додану вартість. Зокрема, такими критеріями є:
- наявність необоротних активів, залишкова балансова вартість яких на звітну дату за даними податкового обліку перевищує у 3 рази суму ПДВ, заявлену до відшкодування;
- здійснення операції за «нульовою» ставкою, питома вага яких протягом попередніх 12 (раніше 3) звітних податкових періодів (місяців) сукупно становить не менше 40 відс. загального обсягу поставок, або здійснення інвестиції в необоротні активи у розмірах не менше ніж 3 мільйони гривень протягом останніх 12 календарних місяців.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool