З початку року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали на 118 млн. грн. більше, ніж торік

Листопад 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

За 10 місяців поточного року доходи місцевих бюджетів області склали 1 млрд. 353 млн. грн., що на 118 млн. грн. перевищило надходження податків і зборів за аналогічний період минулого року. Темп росту склав 109,6%.

Найбільшу питому вагу надходжень місцевих бюджетів – а саме 70,2% - складає податок на доходи фізичних осіб. За рахунок підвищення доходів населення, створення нових робочих місць, а також вжитих заходів з легалізації заробітної платні, своєчасності і повноти її виплати до місцевих бюджетів надійшло 949,3 млн. грн. ПДФО. Темпи росту відносно аналогічного періоду минулого року склали 106,4%, а додаткові надходження – 57 мільйонів гривень.
Майже на 19 млн. грн. збільшилися надходження з податку на землю, за січень – жовтень поточного року місцеві бюджети отримали 219 млн. грн., темп росту склав 109,2%.
Суб'єктами господарювання, що застосовують спрощену систему оподаткування, з початку року сплачено 82,3 млн. грн. єдиного податку, що на 20 млн.грн., або на 32,1% більше, ніж за 10 місяців минулого року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool