З початку року до місцевих бюджетів Кіровоградщини надійшло 122,5 млн. грн. плати за землю

Липень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Це на 14,3 млн. грн. або 13,3% більше в порівнянні з І півріччям 2012 року. З цієї суми 101,7 млн. грн. сплатили суб’єкти господарювання ‒ юридичні особи. Прогнозні показники виконано на 105,3%.

Всього в області перераховують плату за землю 4473 юридичні особи, з яких 1681 сплачують земельний податок та 2792 – орендну плату. Також в регіоні близько 18 тис. землевласників та землекористувачів - фізичних осіб.
Слід зазначити, що фахівцями Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області проводиться постійний моніторинг укладених договорів оренди земель державної та комунальної власності щодо відповідності розміру орендної плати вимогам податкового законодавства. При виявленні порушень спеціалісти відомства звертаються до місцевих рад з приводу перегляду раніше укладених договорів. Загалом, орендна плата займає 86,6% у надходженнях плати за землю, а це – 106,1 млн. грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool