З листопада в Україні працюватиме Єдиний реєстр досудових розслідувань

Серпень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань підписали керівники силових відомств під час робочої зустрічі в Генеральній прокуратурі України.

З боку податкової служби документ підписав Голова ДПСУ Олександр Клименко.
Єдиний реєстр є одним з найважливіших положень нового Кримінального процесуального кодексу. Функціонуватиме він як єдина автоматизована база даних про всі досудові розслідування, що перебуватимуть у провадженні слідчих всіх правоохоронних відомств. Це забезпечить прозорість роботи силових структур при вирішенні заяв та повідомлень про злочини, які насамперед надійдуть від громадян. Відтепер досудове розслідування розпочинатиметься одразу після реєстрації заяви.
Планується, що запрацює Реєстр вже з 19 листопада. Саме тоді буде введено в дію новий Кримінальний процесуальний кодекс.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool