З 30 жовтня діє новий порядок виконання митних формальностей відповідно до заявленого митного режиму

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця інформує, що з 30.10.2012 набув чинності наказ Міністерства фінансів України від 31.05.2012 № 657 «Про виконання митних формальностей відповідно до заявленого митного режиму».

Даним наказом затверджено Порядки виконання митних формальностей відповідно до заявленого митного режиму; митного оформлення товарів, що переміщуються через митний кордон України з використанням книжок (карнетів) А.Т.А. та Інструкцію по заповненню граф книжки (карнета) А.Т.А. митними органами.
При цьому втрачають чинність наказ Міністерства фінансів України від 21.03.2012 року №386 «Про затвердження Порядку застосування митного режиму відмови на користь держави до товарів, що переміщуються через митний кордон України, та форми заяви про відмову на користь держави» та накази Державної митної служби України згідно переліку.
З даним наказом можливо ознайомитися на сайті Кіровоградської митниці http://customs.kr.ua/.

Прес-служба Кіровоградської митниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool