З 11 по 17 червня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

 з 11 червня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Особливості художнього світу Еріха Ремарка», присвячену 120-річчю від д. н. Еріха Марію Ремарка знають як письменника «втраченого покоління». 

Він став один з тих, хто першим відобразив жахи війни, що шокували тодішню публіку. Але доля письменника склалася таким чином, що варто було написати роман за його біографією. Перегляньте виставку та дізнайтесь багато цікавинок його життя. 

з 13 червня у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Людяність у нелюдяний час», присвячену Дню пам’яті жертв голодоморів. Голодомор – акт геноциду Українського народу, шляхом організації штучного масового голоду, що спричинив загибель мільйонів українців.

з 14 червня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Відомі музиканти: Едвард Гріг», присвячену 175-річчю від д. н. Е. Гріг був композитором яскраво національного типу. У його творчості превалюють малі, переважно ліричні інструментальні форми, у яких і написано більшість його фортепіанних і оркестрових п'єс, а також пісенний жанр.
Масові заходи:

В рамках Програми оздоровлення дітей під час літніх канікул запрошуємо на заходи:

11 та 14 червня о 10.00 – мультимедійний журнал «Транспорт: подорож крізь час» (відділ сприяння технічній творчості молоді);
12 червня о 10.00 – експрес-подорож «Цікаво та пізнавально» (відділ популяризації книги);
12 червня об 11.00- пізнавально-розважальна година «Живий куточок» 9відділ абонементу);
12 червня об 11.30 відбудеться зустріч з волонтером Корпусу миру Тімом Ніколазі, тема зустрічі «Красоти Каліфорнії»;
13 червня о 10.00 – тренінг «Справжній друг: як його знайти?» (відділ популяризації книги);
13 червня о 10.00 – дінопригоди «Потяг динозаврів» (відділ абонементу);
14 червня об 11.00 – розважальна програма «Качині пригоди» або «У світі цікавого» (відділ абонементу).
15 червня о 16.00 - перше заняття клубу спільно з ГО «Speak easy»;
15 червня - Підведення підсумків обласного краєзнавчого конкурсу учнівської молоді «Я пам’ятаю! Я пишаюсь!» ("Місця пам’яті Української революції 1917-1921 років").

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool