З 1 березня діє нова податкова накладна

Березень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

Міністерством доходів і зборів України наказом від 14.01.2014 р. №10, який зареєстрований в Міністерстві юстиції 30.01.2014 р. за №185/24962, затверджено нову Форму податкової накладної та Порядок її заповнення.


До податкової накладної внесено такі зміни:
1) у верхній лівій частині податкової накладної слід зазначати форму виписки накладної (паперова або електронна);
2) до реквізиту «Порядковий номер» додана ще одна комірка, в якій буде відображатися код виду діяльності, що передбачає спеціальний режим оподаткування (2 – сільськогосподарські спецрежимники, 3 - сільськогосподарські підприємства, які відповідають критерію спецрежимників, але не обрали його, 4 – переробні підприємства). Якщо платник податку перебуває на загальному режимі оподаткування, то код діяльності не заповнюється.
Усі графи податкової накладної, що мають вартісні показники, заповнюються в гривнях з копійками.
В податковій накладній вилучені всі посилання на свідоцтво про реєстрацію платником ПДВ, оскільки з 1 січня 2014 р. такі свідоцтва не видаються.
Звертаємо увагу, що наказ набирає чинність з першого числа місяця, наступного за місяцем його офіційного опублікування (опубліковано 18.02.2014р.). Тобто податкову накладну за новою формою слід заповнювати з 1 березня 2014 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool