Юрій Мірошниченко: Партія розвитку України є опозиційною до неефективних політичних процесів і відсутності реформ, а не до влади в цілому

Серпень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова Національного комітету Партії розвитку України, народний депутат Юрій Мірошниченко, повідомляє  udp.org.ua

«В умовах тих складних випробувань, які постали перед нашою країною, усі політичні сили повинні об’єднати зусилля для повернення мирного життя в Україну. Партія розвитку України готова підтримати всі ініціативи влади, які будуть спрямовані на врегулювання ситуації на сході та розвиток нашої держави. Але наша політична виступає проти тих рішень, наслідками яких стали дестабілізація ситуації в країні, економічний занепад та погіршення умов життя громадян України», – заявив політик.

Юрій Мірошниченко запевняє, що Партія розвитку України не намагається протиставити себе провладним політичним силам заради підвищення рейтингу.

«Наша партія є опозиційною не до влади в цілому, а до політичних процесів, яким характерні відсутність системних реформ та ефективних механізмів економічного розвитку країни», – зазначив парламентарій.

За словами Юрія Мірошниченка, навіть за умов воєнних дій на сході України процес економічної розбудови країни має продовжуватись.

«Мета досягнення європейських стандартів життя не має бути відсунута на другий план. Влада не повинна відкладати на завтра проведення комплексних реформ в країні, аргументуючи це проведенням антитерористичної операції в Донецькому та Луганському регіонах. Саме зараз, коли відсутність бюджетних коштів обумовлена і проведенням АТО в тому числі, економічний розвиток країни має стати одним з пріоритетних завдань сьогодення як для влади, так і для всіх політичних сил», – підсумував голова Національного комітету Партії розвитку України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool