Юна кіровоградська художниця отримала слуховий апарат

Серпень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 1

Сім'я Дудників з обласного центру звернулася до Президента України в рамках проекту "Діалог з країною" – дочка Аліна має серйозні вади слуху і потребує спеціального пристрою для слухового апарату.

Проблемами цієї дитини за дорученням Глави держави перейнялася обласна влада. Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко під час відвідин обласного дитячо-юнацького центру, де юна художниця демонструвала свої роботи, познайомився з Аліною і її мамою. Картини талановитої дівчинки просто вражають, а біда зі здоров'ям не може залишити байдужими нікого. Часу пройшло небагато і Аліна вже отримала сертифікат на слуховий апарат.
В облдержадміністрацію Аліна завітала зі своєю мамою Світланою. Користуючись нагодою заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух, яка за дорученням голови ОДА вручила Аліні сертифікат, обговорила нагальні потреби дівчинки із пані Світланою. Жінка розповіла, що у спілкуванні дівчина обмежена лише родинним колом, зрозуміло, що у такому юному віці вона потребує уваги та розуміння і серед однолітків. Галина Пасатух радила формувати коло знайомих серед таких же дітей як і вона, а паралельно вивчати мову жестів, а обласна влада готова надати необхідну допомогу у цьому плані.
Поцікавилася Галина Пастух в Аліни і планами на майбутнє. Дівчина планує вступати до КІРУЕ. Аліна - талановита дитина, вона навчається у художній школі, тому й хоче пов'язати із образотворчим мистецтвом свою майбутню професію. Родина зможе розраховувати на підтримку з боку ОДА і в плані вступу до вишу, як саме можна допомогти дівчині в цьому питанні, за дорученням Галини Пастух, проаналізує департамент освіти і науки облдержадміністрації.
Галина Пастух наголосила, що дитячі потреби, особливо талановиті діти, в полі зору влади – як це задекларовано у нових президентських соціальних ініціативах, як того і вимагає Глава держави. До того ж, поточний рік Президент України оголосив Роком дитячої творчості. Посадовець зазначила, що обласна влада планує розпочати ремонт в художній школі, де навчається Аліна, а також значні капіталовкладення плануються і в ремонт обласного ЦДЮТ.
- Президент України приділяє велику увагу налагодженню постійного діалогу між владою та кожним громадянином. Влада повинна бути обличчям до людей – така вимога Президента. А такі проекти як "Діалог з країною" якраз і сприяють цьому. І позитивне вирішення звернень громадян, як у випадку з Аліною – це яскраве підтвердження, що кожен житель області та всієї країни може звернутися до будь-яких органів влади і бути почутим, - підкреслила Галина Пастух.

Юна кіровоградська художниця отримала слуховий апарат


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool