Якщо на Кіровоградщині не буде лічильників теплової енергії, не буде й газу

Серпень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1680 | Коментарі: 0

Про це йшлося на селекторній нараді, яку вчора провів  Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв. На порядку денному наради було п’ять важливих питань, одне з яких – встановлення на підприємствах, що надають комунальні послуги, засобів обліку, а простіше кажучи – лічильників, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Участь у нараді у кіровоградській студії "Укртелекому"взяли голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін, всі його заступники, міський голова Кіровограда Олександр Саінсус, начальники профільних управлінь, представники районів і міст області.

По закінченні селекторної наради Сергій Яременко, якого голова облдержадміністрації нещодавно представив як свого радника із обов’язками заступника, звернувся до присутніх із нагадуванням, що за дорученням Андрія Клюєва в області треба до першого жовтня (а краще – раніше!) встановити всі лічильники, інакше підприємства не отримають ліцензій, а отже і газу.

Наразі це два лічильники, які має купити «Теплоенергетик» (Кіровоград), чотири лічильника – в Олександрії (Людмила Давиденко пообіцяла, що місто кошти знайде), один лічильник для Долинської (там найнижчі розрахунки за газ по області), а також по одному лічильнику для Бобринця, Богданівської сільради та Суботцівської.

Найскладніша ситуація у Кіровограді, де 12 лічильників має купити ДП «Кіровоградтепло». Там наразі коштів немає (а це біля 400 тисяч гривень), як повідомив присутній на нараді представник підприємства, але пошук коштів триває.

Сергій Яременко дав присутнім тиждень часу, і пообіцяв голові Кіровоградської ОДА Сергію Ларіну, що завтра, тобто у середу, відбудеться окрема нарада. Голова облдержадміністрації нагадав, що завдяки уряду борги комунальних підприємств за минулі роки нині списано, але за газ, спожитий у 2011 році, доведеться платити «живими» грошима. А щоб їх отримати у тому числі від населення, треба повернути борги людей за комунальні послуги. Нині ця сума на Кіровоградщині складає 40 мільйонів гривень.

Джерело: сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool