Як приготування їжі ледь не привело до біди (ФОТО)

Серпень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1678 | Коментарі: 0

25-го серпня у одній з квартир на 8-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку по вул. Комінтерну в Олександрії 56-річний господар залишив на вогні вечерю, а сам пішов до крамниці. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Як наслідок - сталося пригорання їжі, що спричинило сильне задимлення приміщення. На сполох вдарили сусіди, які, відчувши запах диму, викликали службу «101». Рятувальники потрапили у задимлене помешкання за допомогою автодрабини. Тут вони почули крики про допомогу – на ліжку лежала 90-річна мати господаря. Рятувальники винесли стареньку на сходову клітину та провітрили квартиру. На щастя, крім вечері, нічого не згоріло. Завдяки пильності сусіда та зусиллям рятувальників серйозних наслідків для здоров’я бабусі та майна вдалося уникнути.
Шановні громадяни, будьте обережні з вогнем!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool