Як на Кіровоградщині зараз виглядає шляхопровід у Знам’янці Другій (фоторепортаж)

Лютий 10, 2022 | Новини | Переглядів: 1486 | Коментарі: 0

У Знам’янці Другій тривають підготовчі роботи по влаштуванню підпірної стіни нульової опори. Реконструкція шляхопроводу ведеться в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Як на Кіровоградщині виглядає шляхопровод у Знам’янці Другій

Як на Кіровоградщині виглядає шляхопровод у Знам’янці Другій

Як на Кіровоградщині виглядає шляхопровод у Знам’янці Другій

Щоденно бригади мостобудівельників фактично з нуля зводять нову, міцну та сучасну споруду, яка є однією з ключових на цій трасі. Вже влаштовано щебеневу основу та проведено бетонування фундаменту підпірної стіни.

Спочатку стару конструкцію повністю розібрали, вивезли земляні насипи і розпочали влаштування нових опор. Наразі всі 11 опор готові і триває влаштування мостових балок.

Відкрити рух транспорту планують вже наприкінці травня. Допоки ж водії мають користуватися об'їздним маршрутом через селище Олександрівка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool