Як кропивничани оцінюють якість прибирання вулиць міста від снігу та ожеледі (ВІДЕО)

Лютий 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1498 | Коментарі: 0

Вже декілька днів негода випробовує мешканців міста Кропивницький на стійкість від сковзання на вулицях та тротуарах міста, повідомляє FOTOINFORM.NET

 

Сніг періодично засипає вулиці та дороги міста. І якщо дороги чистить прибиральна техніка, то тротуари вкрилися шаром льоду та снігу. А сьогодні сніг з дощем перетворив увесь сніг на «снігову кашу» та «ріки» води.

Вчора у вихідний день зовсім ніхто не чистив тротуари від снігу та не посипав піском. Можна було «вбитися» біля зупинки «Спортшкола», а під гору не можливо було спокійно йти, аж до «Копілки». Біля готелю «Турист», де знаходиться тротуар під нахилом, кропивничани не могли там пройти, доводилося  йти іншим шляхом.

«Біля супермаркету «АТБ» в мікрорайоні «Шкільний», коли я скупився, йшов по слизькому тротуарі та дуже підсковзнувся на куту біля багатоповерхівки по вул. Куропятникова , 25. Добре, що зміг встояти на ногах, а то можливо травмувався», - розповідає мешканець цього району.

Кропивничани у соцмережах розміщують свої пости та діляться коментарями, як погано прибирають вулиці міста від снігу та ожеледі, та зовсім не хочуть присипати піском.

«Сьогодні пройшлася за покупками по рідній Миколаївці. І що я вам скажу.
Біля магазинів ніхто з власників навіть у порога не спромігся посипати піском.
Адже до вас ходять люди! Це ж стосується і жителів приватного сектора.
Невже так важко біля свого двору посипати? На фото - єдина посипана ділянка, яку знайшла», - написала кропивничанка Анюта Кирильчук.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool