Як користуватись «Електронним кабінетом платника податків»

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Створення інноваційного сервісу «Електронний кабінет платника податків» стало топ-новиною у сфері оподаткування першого місяця 2014 року.

Для того, щоб під час роботи з системою у клієнтів не виникало труднощів, фахівці Міндоходів розробили поетапну інструкцію, яка допоможе стати впевненими користувачами не лише ІТ-спеціалістам, а й громадянам, які до цього моменту використовували програмне забезпечення лише у побутових цілях.
Перш за все необхідно увійти на веб-портал Міндоходів та перейти за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків». На сторінці сервісу Ви побачите його стислий опис, можливості, технічні вимоги та посилання «Інструкція по роботі з системою».
Інструкція пропонує допомогу за напрямами: «Встановлення та Запуск», «Налаштування», «Звітність», «Сервіси», «Довідники». Варто підкреслити, що кожну описану дію супроводжує візуалізація.
Пам’ятайте, що користуватись сервісом можуть лише власники ключів електронного цифрового підпису. Безкоштовно отримати їх можна у Центрі обслуговування платників за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки,2

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool