Як і де отримати, обміняти чи поновити паспорт на Кіровоградщині

Вересень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

У Міграційній службі області рекомендують громадянам своєчасно звернутись до районних підрозділів у разі необхідності замінити паспорт у зв’язку з втратою, викраденням, обміном, непридатністю для подальшого користування тощо

 А також варто перевірити актуальність фото у паспорті-книжці та подбати про його вклеювання при досягненні 25- або 45-ти років. ID-картка у регламентному режимі оформлюється до 20 робочих днів, у терміновому - до 10 робочих днів.

На період дії карантинних заходів оформити паспорт громадянина України у вигляді ID-картки чи вклеїти фото у "паперовий" паспорт можна у будь-якому районному підрозділі Міграційної служби Кіровоградщини незалежно від реєстрації місця проживання.

Управління ДМС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool