Всеукраїнські змагання із судномодельного спорту у Kіровограді

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

17 червня на базі міської станції юних техніків відбулося урочисте відкриття Всеукраїнських змагань учнівської молоді з судномодельного спорту.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Олександр Саінсус, який подякував всім спортсменам за збереження та розвиток традицій українського судномоделювання і побажав командам успіхів та перемог у престижних змаганнях.
Для участі у Всеукраїнському турнірі до Кіровограда з’їхалися майстри судномоделісти з 15 областей України. Змагання триватимуть у різних класах моделей до 24 червня як на відкритій воді водосховища на Сугоклеї, так і в басейні станції юних техніків. Нагадаємо, що кіровоградська СЮТ має, завдяки підтримці міської влади, спеціальний басейн, який дозволяє проводити на ньому змагання Всеукраїнського та міжнародного рівнів.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool