Волонтери КЦССМ сприяли організації дозвілля у пришкільних таборах

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

Звичною традицією роботи Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стало проведення ігротек на пришкільних майданчиках міста.

Ось і цього року протягом першої половини червня, учні кіровоградських шкіл отримали нагоду цікаво і змістовно провести час, беручи участь у різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях, інтелектуальних іграх.
Як повідомив директор Центру Олег Краснокутський, спеціалісти соціальних служб основною метою поставили не тільки організацію змістовного дозвілля малечі, а й формування у дітей відповідального ставлення до власного здоров’я, профілактику негативних явищ у дитячому середовищі.
Учні мали змогу навчитися нових ігор, розроблених волонтерами Центру, які допоможуть їм самостійно організовувати власне дозвілля.
Всього, з 1.06.2012 р. по 14.06.2012 р. було проведено 32 ігротеки, якими охоплено 882 дитини.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool