Волинська область: 15 осіб госпіталізовані через сальмонельоз

Березень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

13 березня до ДСНС України надійшло повідомлення, що протягом 5-7 березня з харчовим отруєнням до обласної клінічної лікарні були госпіталізовані 15 осіб, з них 2 дітей 1997 та 2009 р.н. Діагноз постраждалих - «сальмонельоз».

 

За даними лікарів, 1 постраждалий перебуває у лікарні з легкою формою захворювання, 14 – середньої важкості. Всі постраждалі перебували на одному з заходів у кафе у с. Рованці Луцького району. Джерело захворювання – використання продуктів принесених замовником з дому (м'ясні, рибні, кондитерські вироби тощо). Шлях передачі хвороби - харчовий. Наразі Державною санепідслужбою здійснюється комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації наслідків події, залучені заклади охорони здоров'я, Державна ветфітосанітарна служба .

 

Державна служба з надзвичайних ситуацій України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool