Влітку 2013 року понад 4 тис. дітей залізничників планує відпочити у оздоровчих таборах Одеської залізниці

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Влітку 2013 року понад 4 тис. дітей залізничників віком від 6 до 14 років планує відпочити в оздоровчих таборах Одеської залізниці.

В першу чергу це діти, що потребують соціальної допомоги — діти-інваліди, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти, що постраждали внаслідок Чорнобильської аварії та діти, батьки яких загинули в результаті нещасних випадків на виробництві чи під час виконання своїх службових обов'язків.
1 червня почнуть приймати дітей оздоровчий табір “Юний залізничник” (м.Одеса) та корпус №2 санаторія-профілакторія на станції Бугаз. 3 червня розпочне свою роботу санаторна група “Здоров'я” на базі дитячої клінічної лікарні (м.Одеса). Оздоровниця “Гайдаровець” (село Чапаївка, Черкаська область) Шевченківської дирекції готується приймати відпочивальників 9 червня. З 12 червня прийматимуть спортивно-оздоровчий табір “Чемпіон” (Одеська область) та табір імені Любові Шевцової (селище міського типу Затока в Одеській області). Також до відкриття готовий табір “Алые Паруса” (село Рибаківка, Миколаївська область) Херсонської дирекції, де дітлахи зможуть оздоровитися починаючи з 25 червня.
Одеська залізниця подбала про відпочивальників — до їх заїзду відремонтували та облаштували табори, закупили необхідне технічне обладнання, меблі, постільні приналежності та посуд, оновили спортивний інвентар. Медпункти укомплектовано необхідними лікарськими препаратами. Для роботи в таборах підібрано висококваліфікованих педагогів, медичних працівників та кухарів.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool