Влада показала гарний приклад, як слід працювати і дбати про людей,- Сергій Кузьменко

Січень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

 

 

Понад тиждень тому центральна частина України пройшла серйозне випробування складними погодними умовами.

Окрім, Черкаської області, яку найбільше зачепив циклон, негода дісталася й до західних районів Кіровоградщини: Гайворонського, Благовіщенського Голованівського та Новоархангельського районів.

Тож голова облдержадміністрації під час апаратної наради подякував головам райдержадміністрацій та райрад за тісну співпрацю та ефективну роботу з подолання наслідків негоди.

"Це гарна робота і гарний приклад, як слід працювати і дбати про людей", - підкреслив Сергій Кузьменко. "Хочу подякувати службі ДСНС, Службі автомобільних доріг, облавтодору, Національній поліції за якісну роботу і приклад того, що ми вміємо і будемо реагувати на всі виклики, пов’язані з природними чи іншими явищами".

Також очільник Кіровоградщини не оминув нагоди окремо відзначити дії керівництва Благовіщенського району, за сприяння якого розчищено державну трасу "Київ-Одеса", за яку відповідає Черкаський облавтодор. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool