Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1621 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині добігли кінця зональні етапи фестивалю дружин юних пожежних. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Перший з них пройшов 18 квітня у місті Знам'янка. За право участі в обласному турі боролися 14 команд - переможців районних етапів. «Хутір 101», «Гарячі голови», «Палаючі серця», «Життєборці» - такі промовисті назви команд учасниць свідчать про дотепність та творчий підхід до справи юних пожежних. На жаль, з названих потрапити до групи лідерів вдалося лише «Гарячим головам». Змагання проходили за традиційним сценарієм. Після жеребкування на дюпівців очікували конкурси на кращий плакат соціальної реклами, показ домашнього завдання на тему: «І дорослий і малий мусить пам’ятати, якщо трапилась біда 101 набрати!». Також школярі доводили свої знання та уміння в області медицини, а саме – в наданні першої допомоги постраждалому, та показали себе знавцями грибів та дикорослих ягід. За оцінками журі перше місце посіла команда-господар змагань «Рятівник» Знам'янської загальноосвітньої школи – ліцею № 2. На другому опинилися «Лицарі порятунку» з Долинської. Третіми стали юні пожежні з міста Бобринець. У нагородженні переможців взяв участь міський голова Знам'янки Ігор Крижанівський, який завжди активно підтримує такі заходи та допомагає організаторам в їх проведенні.
19 квітня зональний етап пройшов у Малій Висці. Участь у ньому взяли 12 команд юних пожежних. Переконливу перемогу тут здобула команда з м. Новоукраїнка «Рятівний патруль». Решту призових місць розділили команди «Спалах» з Малої Виски, «ЧП» з Олександрівки та «5-й елемент» школи №13 Кіровограда.
Попереду у переможців обласний етап фестивалю ДЮП та серйозна підготовка до нього. Адже тут на учасників чекають ще й змагання, які, окрім знань правил безпечної поведінки, потребують ще й гарної фізичної підготовки та вмінь користуватися рятувальним і туристичним обладнанням.

Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool