Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1565 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині добігли кінця зональні етапи фестивалю дружин юних пожежних. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Перший з них пройшов 18 квітня у місті Знам'янка. За право участі в обласному турі боролися 14 команд - переможців районних етапів. «Хутір 101», «Гарячі голови», «Палаючі серця», «Життєборці» - такі промовисті назви команд учасниць свідчать про дотепність та творчий підхід до справи юних пожежних. На жаль, з названих потрапити до групи лідерів вдалося лише «Гарячим головам». Змагання проходили за традиційним сценарієм. Після жеребкування на дюпівців очікували конкурси на кращий плакат соціальної реклами, показ домашнього завдання на тему: «І дорослий і малий мусить пам’ятати, якщо трапилась біда 101 набрати!». Також школярі доводили свої знання та уміння в області медицини, а саме – в наданні першої допомоги постраждалому, та показали себе знавцями грибів та дикорослих ягід. За оцінками журі перше місце посіла команда-господар змагань «Рятівник» Знам'янської загальноосвітньої школи – ліцею № 2. На другому опинилися «Лицарі порятунку» з Долинської. Третіми стали юні пожежні з міста Бобринець. У нагородженні переможців взяв участь міський голова Знам'янки Ігор Крижанівський, який завжди активно підтримує такі заходи та допомагає організаторам в їх проведенні.
19 квітня зональний етап пройшов у Малій Висці. Участь у ньому взяли 12 команд юних пожежних. Переконливу перемогу тут здобула команда з м. Новоукраїнка «Рятівний патруль». Решту призових місць розділили команди «Спалах» з Малої Виски, «ЧП» з Олександрівки та «5-й елемент» школи №13 Кіровограда.
Попереду у переможців обласний етап фестивалю ДЮП та серйозна підготовка до нього. Адже тут на учасників чекають ще й змагання, які, окрім знань правил безпечної поведінки, потребують ще й гарної фізичної підготовки та вмінь користуватися рятувальним і туристичним обладнанням.

Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)

Визначено учасників обласного фестивалю дружин юних пожежних (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool