Візит до родичів з кримінальним присмаком

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні розбійного нападу 28-річного непрацюючого раніше судимого місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Пізно ввечері до міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в під’їзді будинку було скоєно напад на її колишнього чоловіка.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілим є 48-річний громадянин, який наразі проживає в іншій державі, а до Світловодська завітав у гості до дітей.
Того дня чоловік повертався додому за місцем проживання родичів, і вже зайшов до під’їзду, коли раптом отримав удар по голові, від якого упав на підлогу. Після цього невідомий почав бити потерпілого руками і ногами, а потім відібрав у нього золотий ланцюжок з хрестиком, браслет, годинник, кілька сотень доларів США та мобільний телефон і втік.
З численними тілесними ушкодженнями потерпілого було доставлено до центральної районної лікарні.
За словами начальника Світловодського МВ УМВС в області Ігоря Іванова, у ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину і затримали його. Виявилося, що зловмисник заздалегідь знав, що у жертви мають бути при собі гроші та золоті прикраси. Тож підстеріг чоловіка у під’їзді і напав на нього.
За фактом скоєння розбійного нападу порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 КК України. У 2005 році зловмисник був засуджений за пограбування до 2 років умовно. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool